Безплатна доставка

при покупка с монтаж в рамките на София, Пловдив и Варна.

Монтаж на бойлери

Техносервиз Елдом е оторизиран сервиз на Елдом и предлага услугата монтаж на бойлери, без значение от къде са закупени.

Бойлерът е електрически уред, който работи под високо наляган и за сигурността на вашето семейство е много важно той да бъде монтиран от правоспособни специалисти!

Специално за бойлери от марката Елдом ние гарантираме при монтажа, че уредът ще бъде обслужван своевременно в условията на гаранционния срок. Моля имайте в предвид, че за някои бойлери гаранцията може да бъде нарушена в случай, че бойлерът е монтиран от неправоспособен специалист!


В случай, че все още не сте закупили вашият бойлер, моля да имате в предвид че фирма Елдом Техносервиз, като оторизиран сервиз на Елдом Инвест ви осигурява безплатна доставка в рамките в градовете Варна, Пловдив и София на всички бойлери закупени от нашия сервиз или от нашата уеб страница и поръчан монтаж!

Можете да поръчате доставката и монтажа вашия бойлер и по телефона, като заявите ден и час на удобно за вас време за монтажа на бойлера. Монтажа на бойлера се извършва или в самия ден на приемане на заявката или най-късно на следващия ден в зависимост от графика на монтажните специалисти.Монтажа на бойлера отнема около един час в зависимост от вида на бойлера и специфичните условия на мястото където се монтира. Цената за монтажа зависи от същите фактори.

ЗАЯВЕТЕ МОНТАЖ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИВАЖНО ЗА ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ

Знаете ли, че бойлерите Елдом предлагат шесто ниво на защита от взривове причинени поради прекомерно налягане и неправилен монтаж. В основата на водосъдържателя използваме елипсовиден фланец, който на практика е невъзможно да предизвика взрив от налягането за разлика от кръглите фланци!

Нашите монтажни специалисти са правоспособни да извършват манипулации по водопроводните и електрическите системи. В случай, че се налага строително монтажни работи при монтажа на бойлера, моля обърнете се към подобни специалсти.

Техносервиз Елдом извършва доставка и монтаж и на други уреди закупени от Елдом!

За контакти:

София-1 02/ 955 55 03, 878 01 35, 

София-2 02/ 878 01 35, GSM: 0888 05 40 05

Варна 052/ 502 113, 0885 502 577,

Пловдив 032/ 58 58 87, GSM: 0886 37 34 34